Skip to content

H LG στηρίζει ενεργά την πρωτοβουλία Ithaca Laundry από την πρώτη στιγμή παρέχοντας όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό. Στο ειδικά διαμορφωμένο βαν, δύο πλυντήρια και δύο στεγνωτήρια φροντίζουν ώστε τα ρούχα να επιστρέφονται στους άστεγους καθαρά και στεγνά.

Με σεβασμό και ευαισθησία στα ζητήματα που απασχολούν την ελληνική κοινωνία, η LG Electronics Ελλάς στηρίζει ενεργά ως Υπερήφανος Χορηγός την πρωτοβουλία Ithaca Laundry, που σκοπό έχει την επίλυση των προβλημάτων καθαριότητας των ρούχων των αστέγων της Αθήνας.

Τα πλυντήρια στεγνωτήρια της LG αποτελούν τα βασικά εργαλεία για την υλοποίηση αυτής της σημαντικής πρωτοβουλίας. Η αξιοπιστία, η ανθεκτικότητα, η υψηλή απόδοση και η εξοικονόμηση ενέργειας των οικιακών συσκευών της LG ανταποκρίνονται πλήρως στις υψηλές απαιτήσεις και τις ιδιαίτερες συνθήκες του εγχειρήματος αυτού.

Συγκεκριμένα, για τις ανάγκες της πρωτοβουλίας, η LG εξόπλισε το ειδικά διαμορφωμένο όχημα με δύο πλυντήρια ρούχων F12U2TDN0, τεχνολογίας Turbowash, χωρητικότητας 8 κιλών και υψηλής ενεργειακής κλάσης Α +++ – 40% και δύο στεγνωτήρια RC9055AP2Z τεχνολογίας Eco Hybrid, χωρητικότητας 9 κιλών και ενεργειακής κλάσης Α++.

Τζώρτζια Σταυροπούλου,
Corporate & Business Units Marketing Manager, LG Electronics Ελλάς

«Είναι σημαντικό για τις εταιρείες να συμμετέχουν ενεργά σε δράσεις που προσφέρουν στην τοπική κοινωνία στην οποία δραστηροποιούνται, στοχεύοντας με τον δικό τους τρόπο να διευκολύνουν ή να επιλύουν κοινωνικά ζητήματα. Η LG Ελλάς με ευαισθησία και σεβασμό στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι άστεγοι, επικροτεί και στηρίζει την υπέροχη πρωτοβουλία της ομάδας Ithaca και δεσμεύεται να συμβάλει όσο το δυνατόν περισσότερο στον σκοπό αυτό»

Θάνος Σπηλιόπουλος,
Ιδρυτής και
Project Manager, Ithaca Laundry

«Η LG Ελλάς αποτέλεσε την πρώτη εταιρεία η οποία πίστεψε στο όραμα μας να δημιουργήσουμε ευκαιρίες σε ανθρώπους που υφίστανται έντονα τον κοινωνικό αποκλεισμό, παρέχοντάς τους πρόσβαση σε υπηρεσίες καθαριότητας. Η παραχώρηση των συγκεκριμένων συσκευών μας βοήθησε να ολοκληρώσουμε γρήγορα την κατασκευή της κινητής μονάδας και, κυρίως, μας επιτρέπει να πραγματοποιούμε αποδοτικά πλύσεις σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, με τη μικρότερη εφικτή κατανάλωση ενέργειας, βελτιστοποιώντας έτσι την υπηρεσία που παρέχουμε. Ευελπιστoύμε σε μία συνεργασία διαρκείας η οποία θα δώσει ακόμα μεγαλύτερη αξία στο έργο που προσφέρουμε»

LG F12U2TDN0
Πλυντήριο Ρούχων 8 kg με Τεχνολογία TurboWash

Βασικά Χαρακτηριστικά

  • Ολοκλήρωση πλύσης σε 59 λεπτά με την τεχνολογία TurboWash™
  • 6 MOTION DIRECT DRIVE για απόδοση στην πλύση και φροντίδα στα ρούχα
  • Ενεργειακή Κλάση A+++ -40%
  • 10 χρόνια εγγύηση στο μοτέρ INVERTER DIRECT DRIVE

Γρήγορες & Καθαρές πλύσεις στο Turbowash™
Η λειτουργία TurboWash™ Jet Spray μειώνει σημαντικά τους χρόνους πλύσης και ταυτόχρονα εξοικονομεί ενέργεια ενώ καθαρίζει τα ρούχα καλύτερα. Με τη λειτουργία Jet Spray, το νερό ψεκάζεται στα υφάσματα για περίπου 120 δευτερόλεπτα, κάνοντας τους κύκλους πλύσης και ξεβγάλματος 6 Motion Direct Drive ακόμα πιο αποδοτικούς από ποτέ άλλοτε.

Απόδοση TURBOWASH™
Η λειτουργία LG TurboWash™ μειώνει το χρόνο της κανονικής πλύσης σε μόλις 59 λεπτά. Η λειτουργία Plus TurboWash™ περικόπτει το ενεργειακό κόστος, μειώνει την κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας έως και 15% καθώς και την κατανάλωση νερού έως 40%. Έτσι εξοικονομείτε και χρόνο αλλά και γλιτώνετε χρήματα από το ενεργειακό κόστος.

Παύση Πλύση & Προσθήκη Ρούχων
Αν παραλείψετε να βάλετε κάποια άπλυτα ρούχα κατά τη διάρκεια της πλύσης, απλά πατήστε το κουμπί «Παύση» και μπορείτε να προσθέσετε όποιο ρούχο θέλετε. Βαμβακερά, Μεικτά,Eύκολο Σιδέρωμα, Γρήγορο 14’- όποιο πρόγραμμα και αν επιλέξετε,  η πόρτα μπορεί να ανοίξει  αμέσως – μετά από περίπου 3 δευτ. κατά τη διάρκεια της πλύσης.

Χωρητικότητα (κιλά) 8
Όγκος τυμπάνου 59
Ανιχνευτής φορτίου Ναι
Αισθητήρας αφρού και απομάκρυνση Ναι
Ρυθμιστής στροφών (ανά λεπτό) no spin/400/600/800/1000/1200
Ρυθμιστής Θερμοκρασίας Ναι
Θερμοκρασίες Cold/20/30/40/60/95 ℃
Tύπος Μοτέρ Direct Drive
Οθόνη Big LED
Τεχνολογία 6 Motion Ναι
TurboWash Ναι
Εσωτερικό κάδου Ανάγλυφος κυψελωτός κάδος
Smart Diagnosis Ναι
NFC Αναβάθμιση Κύκλου Ναι
Άνοιγμα πόρτας 180°
Ρυθμιστής στροφών (ανά λεπτό)
(RPM)
1200

Κατανάλωση νερού πλύσης (λίτρα)
ανά έτος

9000
Κατανάλωση Ενέργειας (κρύο)
(kWh) / έτος
117
Ενεργειακή Κλάση A+++ -40%
Απόδοση στύψιμο B
Επίπεδο θορύβου πλύσης /
στυψίματος (db)
52 dBA / 73 dBA
LG RC9055AP2Z
Στεγνωτήριο ρούχων Eco Hybrid χωρητικότητας 9 kg

Βασικά Χαρακτηριστικά

  • Eco Hybrid™: Εξοικονόμηση ενέργειας και χρόνου
  • Τεχνολογία Αντίας Θερμότητας: Οικολογική (A++) και απόλυτη φροντίδα υφασμάτων
  • Αυτοκαθαριζόμενος Συμπυκνωτής: Υψηλή απόδοση ενέργειαςκαι στεγνώματος
  • Αισθητήρας Στεγνώματος: Άριστη απόδοση στεγνώματος

Τεχνολογία ECO Hybrid™
Αυτό το “υβριδικό” στεγνωτήριο έχει δυνατότητα στεγνώματος σε χαμηλή θερμοκρασία, επιτυγχάνοντας υψηλή ενεργειακή απόδοση ενώ παράλληλα φροντίζει απαλά τα ευαίσθητα υφάσματα.

Συμπυκνωτής Αυτόματου Kαθαρισμού
Με τον συμπυκνωτή αυτόματου καθαρισμού της LG, δεν θα χρειάζεται πλέον να ανησυχείτε για την απομάκρυνση των χνουδιών από το στεγνωτήριο για τη σωστή λειτουργία του. Η τεχνολογία αντλίας με inverter, επιτρέπει την αυτόματη έκπλυση του συμπυκνωτή έως και 7 φορές κατά τη διάρκεια του κύκλου στεγνώματος, προσφέροντάς σας περισσότερο ελεύθερο χρόνο!

Χωρητικότητα (κιλά) 9
Έλεγχος λειτουργίας Ηλεκτρονικός
Hybrid Ναι
Οθόνη Big LED
Πίνακας χειρισμού Ελληνικά
Αθόρυβη λειτουργία (dB) 60,5
Μεγάλη γυάλινη πόρτα Ναι
Ενεργειακή κλάση Α+++ -40%
Κατανάλωση ενέργειας (kW/ώρα) 2,17
Back To Top